Home   About   Archive   Visit   Bookshop   Participate   Press  
(2/3)  
Four Easy Pieces: No. 4 Boombox / Blowjob
Gijs Muller, Event, 02 Oct 2004EN / NLPrint 

Casco opent het nieuwe culturele seizoen met 'Four Easy Pieces'. In de maand september wordt de opening, als een repeterend motief, steeds opnieuw opgevoerd. Een kunstenaar, twee ontwerpers en een kunstenaarsgroep presenteren de ultieme opening, zonder dat er in feite iets wordt geopend. De opening is het project. 
 
Zaterdag 2 oktober zal Gijs Müller deze reeks afsluiten. Zoals mag worden verwacht van deze ‘selfmade man’ doet hij dat met een klapper. In BOOMBOX / BLOWJOB creëert hij een extreem geconcentreerde visuele en tactiele feestervaring. Müller ontwikkelde een visie op leven en kunst waarin het creëren van je eigen condities in het middelpunt staat. In BOOMBOX / BLOWJOB maakt hij met een zelfde benadering van de laatste opening in de serie Four Easy Pieces een spektakel. 
 
Zaterdag 2 oktober om 16:00 vertrekt er een bus van de firma Oostenrijk vanaf het Victoria Hotel tegenover het centraal station Amsterdam, wilt u meerijden en deelnemen aan BOOMBOX / BLOWJOB stuurt u dan een email naar casco@cascoprojects.org of bel naar 030 2319995. Wees er tijdig bij!